Saudi Aramco

 

Toldhanefabrikken i Skuderløse har sikret sig en kontrakt på levering af toldhaner for 18 mio dkr til det Saudiarabiske olieselskab Saudi Aramco.

Ordren er resultatet af et intenst salgsarbejde mellem Brdr Christensen’s nye salgsselskab i Dubai og firmaets agent i Saudi Arabien Kanoo.

Brdr Christensen åbnede eget salgskontor i Dubai i September 2012 netop med det formål at kunne servicere dette vigtige marked bedre og hurtigere. Nu kom så resultatet, en ordre på ca. 18 mio kr til levering inden for de kommende 10 måneder.

Det har været en lang forhandlingsprocess fortæller salgsdirektør Erling Pedersen. Det hele startede op for knap et år siden med tilbud som herefter har været evalueret både kommercielt og teknisk hele 3 gange før alt faldt på plads.

Det er meget glædeligt at se at Dubai kontoret – under ledelse – af Regional Manager Middeleast Jesper Delff Nielsen nu begynder at performe i henhold til de strategier som blev vedtaget da kontoret blev etableret.
Den store ordre på ialt 660 toldhaner vil betyde travlhed på fabrikken i Skuderløse op gennem efteråret. Ordreindgangen har igennem foråret være mindre end forventet, så meddelelsen om den store ordre betyder nu at vi er over budget igen udtaler adm. Direktør Otto Lieber.

Yderligere oplysninger kan fås hos Adm. Direktør
Hent pressemeddelsen ved at klikke her